Baked beans leves

A következő levest néhai Anyukám találta fel, amikor Londonban jártunk rokonoknál. Anya egyik este levest akart csinálni, és hozzá felhasználni, amiket a házban talált. Baked beans mindig minden angol otthonban található, így lett belőle baked beans leves. Isteni finom volt, ezért elkértem a receptet, hogy én is kipróbálhassam. Főleg azoknak ajánlom ezt a receptet, akik a sűrű leveseket kedvelik, mert ez az.

Hozzávalók:

1 doboz baked beans
1 gerezd fokhagyma
fél fej vöröshagyma
olaj
liszt
pirospaprika
bors

majoranna
Vegeta
Piros Arany
mustár
1 csésze száraz lúdgégetészta
tejföl, ha szereted

Elkészítés:

A vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymát szétnyomjuk.
Előbbit egy evőkanál olajon megpirítjuk, aztán rádobunk egy evőkanál lisztet, majd félrehúzzuk a tűzről.
Hozzákeverjük a fokhagymát, egy kávéskanál pirospaprikát, borsot, majorannát.
Ráborítjuk a babot, majd két babosdoboznyi vizet, és visszatesszük a tűzre, hogy felforrjon.
Ezután az ízesítőanyagokat hozzáadogatjuk belátásunk szerint, és kóstolgatjuk, hogy mikor jó. (Bocs, de nem tudom pontosabban, anya sem mondta nekem precízen, és én se mértem le, hogy miből mennyit teszek.) Tehát, teszünk bele még sót, Vegetát és Piros Aranyat.
Lefedjük, aztán ha felforrt, beletesszük a tésztát, és fedő nélkül főzzük, amíg a tészta megpuhul.
Ezután levesszük a tűzról, belekeverünk egy kicsi mustárt, és kész. (Tejfölt lehet bele tenni tálaláskor, azzal még finomabb.)

Jó étvágyat!