Kókuszgolyó
Hozzávalók:
50 dkg darált háztartási keksz
20 dkg porcukor
10 dkg vaj
2 ek. kakaópor
1 mokkáskanál rumaroma
meggybefőtt leve
kókuszreszelék
Elkészítés:
A kekszet összekeverjük a cukorral, a kakaóporral és az előzőleg szobahőmérsékletre melengetett vajjal. A meggybefőtt levéhez keverjük a rumaromát és annyit adagolunk a keverékhez, hogy könnyen formálható legyen. Vizes kézzel golyóbisokat formálunk és megforgatjuk őket kókuszreszelékben. Fogyasztásig fóliával letakarva hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat!
50 dkg darált háztartási keksz
20 dkg porcukor
10 dkg vaj
2 ek. kakaópor
1 mokkáskanál rumaroma
meggybefőtt leve
kókuszreszelék
Elkészítés:
A kekszet összekeverjük a cukorral, a kakaóporral és az előzőleg szobahőmérsékletre melengetett vajjal. A meggybefőtt levéhez keverjük a rumaromát és annyit adagolunk a keverékhez, hogy könnyen formálható legyen. Vizes kézzel golyóbisokat formálunk és megforgatjuk őket kókuszreszelékben. Fogyasztásig fóliával letakarva hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat!