Narancsos gesztenyegolyó
Hozzávalók:
25 dkg gesztenyemassza
1 narancs reszelt héja és kifacsart leve
5 dkg margarin
1 kávéskanál őrölt fahéj
1 teáskanál cukrozatlan kakaópor
zabkekszek (pl. Győri Édes Zabfalatok vagy Detki Zab Álom)
Elkészítés:
A kekszen kívül minden hozzávalót összedolgozunk egy nagy tálban.
Annyi kekszet reszelünk hozzá, hogy a massza elváljon a tál falától.
Vizes kézzel kis golyókat formázunk és kakaóporba forgatjuk őket.
Jó étvágyat!
25 dkg gesztenyemassza
1 narancs reszelt héja és kifacsart leve
5 dkg margarin
1 kávéskanál őrölt fahéj
1 teáskanál cukrozatlan kakaópor
zabkekszek (pl. Győri Édes Zabfalatok vagy Detki Zab Álom)
Elkészítés:
A kekszen kívül minden hozzávalót összedolgozunk egy nagy tálban.
Annyi kekszet reszelünk hozzá, hogy a massza elváljon a tál falától.
Vizes kézzel kis golyókat formázunk és kakaóporba forgatjuk őket.
Jó étvágyat!