Paradicsomszószos tészta (4-5 adag)
Hozzávalók:
800-1000 g passzírozott paradicsom
1 nagy vöröshagyma
100 g vaj
só
olajbogyó
reszelt parmezán
Elkészítés:
A paradicsomot egy főzőedénybe öntjük, a hagymát kettévágjuk és beletesszük.
Hozzáadjuk a vajat is, és kevergetjük az egészet, amíg a vaj elolvad.
Ízlés szerint sózzuk, félig lefedjük, és alacsony hőfokon 45 percig főzzük.
Kivesszük a hagymát, a szószt kifőtt tésztára tesszük, megszórjuk reszelt parmezánnal és ráteszünk olajbogyókat ízlés szerint.
Jó étvágyat!
800-1000 g passzírozott paradicsom
1 nagy vöröshagyma
100 g vaj
só
olajbogyó
reszelt parmezán
Elkészítés:
A paradicsomot egy főzőedénybe öntjük, a hagymát kettévágjuk és beletesszük.
Hozzáadjuk a vajat is, és kevergetjük az egészet, amíg a vaj elolvad.
Ízlés szerint sózzuk, félig lefedjük, és alacsony hőfokon 45 percig főzzük.
Kivesszük a hagymát, a szószt kifőtt tésztára tesszük, megszórjuk reszelt parmezánnal és ráteszünk olajbogyókat ízlés szerint.
Jó étvágyat!