Pudingporos keksz
Hozzávalók:
(50 darab)
250 g sütőmargarin
100 g porcukor
250 g liszt
fél kávéskanál őrölt vanília vagy 1 teáskanál vanília aroma
100 g pudingpor
Elkészítés:
A margarint a porcukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a vaníliát, a lisztet és a pudingport és kézzel összegyúrjuk a tésztát.
Kézzel kerek kekszeket formázunk és sütőpapírra tesszük őket.
Ha a kereknél érdekesebb formákat is tervezünk, érdemes egy órára hűtőbe tenni a tésztát a formázás előtt.
180 fokon 15 percig sütjük.
Jó étvágyat!
(50 darab)
250 g sütőmargarin
100 g porcukor
250 g liszt
fél kávéskanál őrölt vanília vagy 1 teáskanál vanília aroma
100 g pudingpor
Elkészítés:
A margarint a porcukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a vaníliát, a lisztet és a pudingport és kézzel összegyúrjuk a tésztát.
Kézzel kerek kekszeket formázunk és sütőpapírra tesszük őket.
Ha a kereknél érdekesebb formákat is tervezünk, érdemes egy órára hűtőbe tenni a tésztát a formázás előtt.
180 fokon 15 percig sütjük.
Jó étvágyat!