Tegnap este visszatértek a gyerekek a wellnessezésből, és Jojó a bal füle alatti részt fájlalta. Be is dagadt neki, sipákolt, hogy fáj, és végül ülve aludt szegény gyerek egy adag Nurofennel a gyomrában. Rögtön fülgyulladásra gyanakodtunk, de ma a doki belenézett mindkét fülébe, és szerinte azoknak semmi baja, ellenben eltömődött egy nyálcsatorna. Citromot és Maoamot rendelt el, mert azoktól sok nyál termelődik. Jojó étkezések után ilyesmit kap most. Utána a nyakába kell kötni egy textilpelenkát, mint Dodónak babakorában, mikor annyira nyálzott, mint egy dán dog. Antibiot is felírt az orvos, arra az esetre, ha a nyálaztatás nem segít, de nem váltottam ki egyelőre.

Napközben mindenfélét játszottunk, és 7-kor indult a buli, Noé akkor nyomta fel a hangerőt. :) A kölykök ugrabugráltak egy sort, de most egy kicsit megint elcsitultak és újra játszanak, jelenleg a karácsonyra kapott távirányítós autókkal.

Mikor Jojóval a dokihoz mentünk, persze feltűntek neki az utcán árult papírtrombiták, úgyhogy vett belőlük (saját pénzén) magának és Dodónak. Lárma van bőven... :)

Csináltam egy playlistet "Jojó + Dodó szilvesztere 2014" címmel: