Mindjárt itt a március, úgyhogy új háttérkép jön! :)

A márciusi játék neve: Child of Light
Megjelenés éve: 2014

Mintha vízfestékkel festették volna ez a tüneményes, lányos játékot. A történet egy kis hercegnőről szól, aki egy nap furcsa, varázslatos világban ébred fel, és neki kell segítenünk hazajutni. A hosszú utazás közben kiderülnek rémisztő dolgok a családjáról, és a mese végére a kis hercegnőből nagylány lesz.

Mivel a haladás és a harcok nem túl nehezek, Jojó is örömmel játszott vele. Bár akkor még olvasni sem tudott, pláne nem angolul, tökéletesen megtanulta, hogy a harcoknál mikor mit kell kiválasztani, melyik ellenfél ellen milyen varázslat lesz hatásos. A zenéje is csodaszép, bús zongoradallamok és hegedűszó. Többször is végigjátszottuk. Lehet ketten egyszerre is játszani úgy, hogy az egyik játékos a hercegnő segítőjét irányítja, aki egy kis beszélő fénygömb. Ő tud gyógyítani, sötétben világítani és a harcokban akadályozni az ellenfeleket.

Az egyik legemlékezetesebb pillanat, amikor végre sikerült először készíteni egy hercegnőkövet! Ehhez nagyon sok és nagyon sokféle drágakövet kell megtalálni és összegyűjteni. A drágakövektől erősebb lesz a fegyvered és a pajzsod és az oldaladon harcoló barátaidnak is adhatsz belőlük.

Meseszerű. :)