Ezzel muszáj eldicsekednem! Megkaptam a programozó suliból az értékelést, és lényegében azt állítják, hogy Mojszi a legjobb a csoportjában!

Ezt kaptam emailben:

Kiemelkedő területek, ezekben teljesít a legjobban:
szorgalom; kreativitás, jó ötletek; önálló feladatmegoldások; megérti a hallottakat; ügyesen megoldja a feladatokat

Ezt mondta róla az oktatója: Johanna hatalmasat fejlődött a félévben, jelenleg a csoportban ő alkalmazza legkomplexebben a tanultakat! Csak így tovább! :)

Ezt tanulta a félévben: A félév tananyagainak elsajátítása után diákjaink több egységből álló programokat is képesek már megalkotni, eddigi programjaikat bonyolultabbá tudják tenni. A következő félévet játékos matematikai alapokkal kezdjük, ezalatt az alapműveletek (összeadás, kivonás, szorzás, osztás) fogalmának számítógépes kezelését kell a diákoknak megismerniük. Illusztráljuk, hogy természetesen nem csak játékokat lehet készíteni programozva, hanem például matematikai feladatokat is meg lehet oldani. Ezzel egyben későbbi, komolyabb számításokat igénylő játékok elkészítését is megalapozzuk.

Babszem! :) (Ez az egyik beceneve nekije.) Okos kis Babszemet majd felhívom telefonon egyik este, hogy megdicsérjem. Most nem akarom megzavarni a nagy balatoni strandolásban. :)