Szombat van és szerdán írtam utoljára. Csütörtökön muszáj volt olyan unalmas dolgokkal is foglalkoznom, mint mosás, teregetés, porszívózás... Aztán csak pihentünk itthon, este pedig két unokatesómmal és az apjukkal egy közeli lengyel étterembe mentünk, amit ők nagyon szeretnek. Az apjukat kb. ezer éve nem láttam ezelőtt, mert ugye nagynénim elvált tőle már rég, úgyhogy kicsit fura volt a helyzet, de végülis jól elbeszélgettünk. Vicces, kedves ember amúgy, csak férjnek volt pocsék. Van ilyen.

Tegnap Londonban voltunk Jojóval és egy unokatesómmal, akinek éppen szabadnapja volt. Nyitott tetejű busszal mentünk körbe a nevezetességek mentén, aztán a Parlament melletti fűben ülve eszegettünk, aztán hajóztunk egyet a Temzén, aztán a St James Parkba mentünk barna libákat etetni / simogatni, mert azok ott szabadon mászkálnak. :) A metró felé menet megnéztük még egyszer a királynő palotáját és sajnálkoztunk egy sort a két vicces kucsmás őr sorsán, akik hosszú ideig mozdulatlanul álltak, aztán nyújtózkodás gyanánt fura léptekkel odébb sétáltak néhány métert, majd vissza a fülkéjükbe. Ehhez képest az én munkám egy élmény. :)

Nagyon örülök, hogy végre Jojó is láthatta Londont! Mikor leszálltunk a vonatról a Paddington állomáson, boldogan kiabálta, hogy "We are in London! We are in London!" :D És ahányszor egy híres helyre értünk, mikor meglátta a valóságban is, amit eddig csak képeken látott, elkerekedett szemmel, tátott szájjal vigyorgott. Tehát pont úgy reagált, ahogy én is régen, mikor életemben először megláttam híres épületeket. :)

Ma egyelőre csak a boltig mentünk el, nemsokára ebédelünk, aztán Jojó átmegy a fiúkhoz játszani.

Néhány tegnapi kép: