A tegnapi macskaszellőztetés során készült képekkel frissítettem a cicák oldalait: Huba | Miszi

Egy órát voltunk velük egy közeli parkban, aztán őket hazahoztuk és kettesben felmásztunk a Gellért-hegyre. A lakatunkat a Citadellánál elhelyeztük a többi mellé, aztán a két kis kulccsal a Szabadság-híd közepéig sétáltunk. Kriszta a saját kulcsát jó nagy lendülettel messzire elhajította a Dunába. :) Én nem terveztem ilyen látványos eldobást, csak a korlátnál állva belepottyantottam a kulcsomat a lenn kavargó zöld vízbe. :)

Utána a híd pesti oldalán álló Burger Kingben fagyikat szereztünk és azokkal sétáltunk tovább a rakparton, végül haza. Tíz kilométert meneteltünk összesen. Ha mi egyszer elmegyünk sétálni... :D Sose érjük be kevesebbel. :)

Éjjel alvás helyett Trónok harca részeket néztünk, mert az jó. :) Kb. 4 és fél órát aludtunk reggel 5-től kezdve, aztán megkezdtük a napunkat.

Egyébként tegnapi utunkat meghosszabbította az is, hogy egy jelenleg Budapesten igen népszerű játékot játszottunk, melynek neve elektromos roller vadászat. :D Múlt hónapban ide is megérkezett a Lime nevezetű szolgáltatás, és nagyon ki akartuk már próbálni Krisztával, de még tesztüzemben van és nem tökéletes. Így is nagyon szórakoztató azért. :) Nincs sok roller, legalábbis úgy tűnik, sokkal kevesebb van, mint amire igény lenne, mert itt a környéken csak hosszas vadászat után sikerült kettőt összeszednünk végül ma délután - tegnap nem jártunk szerencsével. Kettőt egymás mellett lelni hatalmas szerencse, tegnap itt a közelben mégis ezt jelezte a térkép. Miután lepakoltuk a macskákat itt a lakásban, siettünk vissza le az utcára, hogy megkaparintsuk őket, ám amikor kiléptünk a ház kapuján, elhúzott előttünk egy ember egy Lime rolleren. Naná, hogy az egyik általunk kiszemeltet vitte el! Ekkor még nem adtuk fel, a telefon jelzett még kettőt a közelben, bár nem egymás mellett. Elindultunk az egyik felé, előttünk is mentek emberek telefonnal a kezükben és láthatóan azt nézegették rajta, hogy merre is menjenek. Kriszta mondta, hogy tuti rollert keresnek, én nem hittem el, pedig így volt! Miután egy rollert elhappoltak előlünk, a másikat már fel se kerestük, mert egynek nem lett volna haszna. Később a sétánk során véletlenül utunkba akadt egy, de az meg le volt merülve. Ma délután megint úgy jártunk, hogy néhány méterrel előttünk haladó két ember vitte el a két egymás mellé leparkolt rollert, amiket kinéztünk! Ezen már csak röhögni tudtunk. :) De aztán! Sikerült egyet megszerezni és nem messze tőle volt még egy! Az elsővel felváltva gurultunk, másikunk meg futva haladt, és így jutottunk el gyorsan a második rollerig. Végre volt kettő rollerünk! :) Az app azt jelzi, hogy 36 percet gurultunk és 2,8 mérföldet tettünk meg ezalatt. Nagyon jó móka volt, ajánlom kipróbálásra mindenkinek!

Tegnapi képek: