Új évtized közeledik. Tudom, szigorúan véve az évtizedek első éve 1-essel végződik, de nem foglalkozok ezzel. :) A 2020-as évek el fognak kezdődni nemsokára, akárhogy is nézzük. Annak az évtizednek a végére 50 éves leszek, Jojó pedig 20. Brutális ebbe belegondolni...

Kriszta egy éve kifejezte aggodalmát, hogy nehéz lesz együtt maradnunk ebben az évben. Az a helyzet, hogy annyira különbözőek vagyunk, hogy tényleg sok melónk van abban, hogy még mindig együtt vagyunk. Most az új évet várva ő nyugodtabb efelől és én aggódok, hogy 2020 sem lesz könnyű ilyen szempontból. Abban viszont biztos vagyok, hogy igyekezni fogunk mindketten, ahogy eddig is. Mivel mindketten tudjuk, mi a veszteség, értékelni tudjuk a kapcsolatunkat és vigyázni rá.

Idén ma dolgozok utoljára, de így délutánra elfogyott minden munka. A következő öt napot Krisztával kettesben fogom tölteni és 2-án megyünk dolgozni legközelebb. Terveink között szerepel filmeket nézni otthon, moziba menni, uszodába menni, rendezkedni otthon és az ő barátaival szilveszterezni. :)