Apás hétvége van éppen - így nevezzük azokat a hétvégéket, amikor Jojó az apáival, Dodóval és a nagymamájával tölti a hétvégét, mi meg kettesben maradunk Krisztával. Tegnap társasjátékozós napot tartottunk, ahová Kriszta három barátja jött el, két srác és egy lány. Utoljára talán 2019 végén volt ilyen, esetleg 2020 legelején, de aztán nem volt javallott egyáltalán vendégeket hívni.

Én úgy állok a koronavírushoz, hogy betartom az éppen aktuális szabályokat, de nem viszem túlzásba a dolgot. Nem zárkózok be, utazok tömegközlekedésen, amikor éppen muszáj - havonta átlag egyszer - és vendégektől sem tartok.

Tegnap ebédidőben kezdtük a társasozást, hogy legyen bőven időnk, ugyanis este 8 után továbbra sem szabad sehova menni. A srácok 7 körül hazaindultak, Kriszta barátnője viszont szeretett volna még játszani, ezért itt aludt. Végül éjjel 2-ig játszottunk és akkor mentünk aludni. Nagyon jól éreztem magam, remélem, lesz még ilyen napunk, illetve tavaszi kirándulás is felmerült hasonló társasággal, annak is nagyon örülnék!

Ezekkel a játékokkal játszottunk, némelyikkel többször is:

Dixit
Between Two Cities
Pontsaláta
Sagrada
Alhambra