Ez a bejegyzés változatos dolgokról fog szólni. Először is ez a videó számomra a legcsodálatosabb, legelképesztőbb, legizgalmasabb videó jelenleg az egész interneten és nem tudok betelni vele!!!! Az egyik legnagyobb vágyam az életben, hogy még itt lehessek az élők közt, amikor emberek lépnek a Marsra, és hogy ilyen felvétel készülhetett egy ekkora rover landolásáról, az reményt ad, hogy talán... talán sikerül az is, hogy emberek épségben leszálljanak azon a bolygón, és én azt is láthassam.

A3


Legújabb mázolmányom a fenti, Karen Margulis videója alapján készült, vagyis ezt sem saját kútfőből alkottam. Ezután megint meg fogok próbálni valamit önállóan, hátha nem lesz belőle katasztrófa... Nem adom fel!

Koronavírus helyzet... Noé elkapta, ő eddig a legközelebbi ismerősöm, akinek pozitív tesztje van, pár nappal később Dodóka is pozitívat tesztelt, úgyhogy karanténban ülnek otthon jelenleg. Influenza-szerű tünetek és ízérzékelés elvesztése - szerencsére ezek a legrosszabbak, amiket tapasztalnak. Állítólag most jött el a "harmadik hulláma" a járványnak itt Magyarországon, bár ezt nem értem, a lenti grafikon alapján nem volt semmiféle "hullám" tavaly tavasszal. Ősszel jókora hullám volt és most egy második hullámot vélek felfedezni...


Jojó hétfőn szabadult a karanténból és neki nem voltak tünetei egyáltalán, ezért nem hiszem, hogy elkapta. Jelenleg apáinál van. Szomorú, hogy Dodóval utoljára január végén találkozhatott, mert akkor volt utoljára olyan apás hétvége, hogy egyikük sem volt karanténban.

Noé mesélte, hogy Dodó sulijában már olyan gyakori, hogy karanténban van otthon egy gyerek, hogy minden órát online is közvetítenek az éppen otthon ülőknek - jelenleg tehát Dodó is megint így tanul. Neki sem az első karanténja ebben a tanévben a mostani, ő is volt már otthon egy hétig egy tanárja pozitív tesztje miatt - nem emlékszem, hogy erről írtam-e akkor.

Tavaszodik. Kriszta és én ma három és fél órát levegőztünk, eközben Kriszta okosórája szerint 13,72 kilométert tettünk meg. Rollerrel (nem elektromossal, szóval tepernünk is kellett) mentünk és közben csak ebédelni és később kávézni álltunk meg. Nem volt olyan jóidő, mint reméltük, 12 fok és hideg szél, de ragyogó napsütés, úgyhogy ki lehetett bírni 2 pulcsiban, sálban, sapkában, kesztyűben, maszkban... A maszk is jólesett, melegített. :) Kriszta még napszemüveget is hord, szóval abban, maszkban és sapkában rendkívül mókásan nézett ki. :D

Ezt a rövid pizsit a héten kaptam Krisztától, csak úgy... <3 Alig várom, hogy elég jóidő legyen ahhoz, hogy ebben alhassak! :)


Ez meg egy random kép rólam, így nézek ki mostanában: