Szóval azért keltünk ma hajnali fél négykor, mert hőlégballonozni szerettünk volna. Ez még a tavalyi szülinapi ajándékom. Sajnos megint nem voltak megfelelőek az időjárási körülmények a felszálláshoz, és ez csak akkor derül ki, amikor már ott vagyunk hajnalban a tervezett felszállás helyén. Idén nyáron már egyszer próbálkoztunk, akkor se jött össze. :( Marad az ősz. Vicces, hogy Kriszta tavalyi szülinapi ajándéka előbb valósult meg, mint az enyém, pedig ő októberi, én meg áprilisi. De ez van... Nagyrészt a járvány tehet róla.

Krisztáék zalai házában vagyunk és itt leszünk szerdáig. A szülei is itt vannak, de ők csak hétfőig. Mielőtt idejöttünk, tettünk egy kitérőt a balatoni faluba, ahol Anya el van temetve. Kigazoltuk a sírt és tettünk rá friss virágot.

Az előbb ebédeltünk. Kriszta és az anyukája a netet böngészik utasbiztosítás ügyében, mert holnap Szlovéniába készülünk. Lassan 10 órája vagyok ébren, pedig még csak koradélután van. Az ebéd meg nagyon finom volt! Húsleves és répás-cukkinis tócsni tejföllel és reszelt sajttal. Éjjel meg csak 5 és fél órát aludtunk, mert előbb kisétáltunk a Petőfi híd közepére tűzijátékot nézni. Gyönyörűszép volt, szóval megérte. Csak most már nagyon szeretnék aludni. :) De majd csak akkor fogok, ha Kriszta is jön velem aludni.