Tegnap reggeli után rollerre pattantunk és felkerestünk néhány sportboltot. Mivel vasárnap Szlovéniában tervezünk búvárkodni, ehhez szereztünk be felszerelést, úgymint búvárszemüveget, pipát és kövecses tengerpartra való vízicipőt. Utána kitakarítottuk a lakást - sajnos azt szabi alatt is kell. Este edzeni mentem, vacsi után pedig folytattuk a tenger alatti témájú szabadságunkat és megnéztük a Nemo nyomában-t.

Ma reggeli után társasoztunk egyet, és közben kárörvendően gondoltunk azokra az emberekre, akiknek dolgozniuk kell szerdán a reggelijük után. :D Pihentünk és játszottunk egész délutánig, akkor elsétáltunk venni pár dolgot. Hazafelé Kriszta meghívott az egyik kedvenc iszogatós helyére, ahova a barátaival szokott járni. Én most jártam ott először. Fröccsöt ittunk, aztán egy közeli vietnámi étteremből hoztunk magunknak haza vacsit. Egy vietnámi ismerősünk ajánlotta a helyet, és a neten is többezer jó értékelést kapott, nekünk mégsem jött be annyira. Nem az étterem hibája, hanem nekünk ezek szerint nem ízlik a vietnámi kaja, mert már akkor se ízlett, amikor ez az ismerősünk főzött nekünk. Pedig több más ázsiai kaja nagyon ízlik, pl. indiai, kínai, japán.

Jojóékról is kaptam megint híreket és képeket, csónakáztak és várost néztek. Egyik kedvenc képem a kölykökről alant. :) <3