Sok ünnepelnivalónk volt hétvégén. Kriszta és én a 4. évfordulónkat is megértük. :) Szombaton volt ez a nap, ebből az alkalomból egyelőre csak egy délutáni fagyizásra mentünk kettesben. Közben Jojó itthon volt a nagyapjával és bombagyártásra készültek. Magyarázat: Jojót nagyon érdekli a kémia (is), apám meg ért ahhoz (is), ezért beszerzett hozzávalókat és bemutatta őket Jojónak. Majd egy másik látogatása alkalmával fognak robbantgatni az erkélyen, de megígérte, hogy nem lesz semmi baj. :D

Az évfordulónk rendes megünneplését 20-a estére kell eltolnunk, mert akkor lesznek legközelebb ideális körülmények. :)

Tegnap Kriszta szüleinél voltunk kerti partin, amit azért rendeztek, mert meg szerették volna ismerni leendő negyedik unokájuk édesapját és annak párját. Nagy lakomát csaptunk a kertben, voltunk tizenhárman plusz egy kutya. :) A második felvonás ezen a héten vasárnap lesz, amikor pedig a kispapa párjának szüleivel fogunk ismerkedni egy étteremben. Tekintettel arra, hogy a kispapa szülei Vietnámban élnek, velük nem fogunk egyhamar személyesen ismerkedni.

Anyák napja is volt tegnap, meg áprilisi szülinapok is voltak körünkben, úgyhogy sokan kaptak valami ajándékot tegnap. Kriszta élete első anyák napi csokrát kapta tőlem és Jojótól, aminek annyira örült, hogy kitette Facebookra. Ez nagy szó, mivel ő ritkán tesz ki bármit Facebookra. :) Sok ismerőse így értesült róla, hogy babát vár.

Én idén anyák napjára egy megható versikét kaptam rendhagyó formában. Itt látható. Jojó egyik különórája mostanában Python programozás. Úgy lehet megnézni, hogy először a nagy, fehér háromszögre kell klikkelni, utána bele kell klikkelni a sötét háttérbe, és utána az Entert kell nyomkodni.

Macskáink mindeközben 4 évesek lettek tegnap, és bár ez az esemény nem került akkora megünneplésre, mint a többi, azért megemlékeztem magamban róluk és örülök nekik is. :)