Elkezdődött a kéthetes szabim is. Péntek délutántól ma reggelig Riki nem volt velünk, Jojó pedig azóta sincs itthon, apjáéknál van még, így igyekeztünk kihasználni a lehetőségeinket. Péntek este moziztunk, szombat délelőtt itthon pihentünk, aztán egy egyéves baba szülinapi bulijába mentünk. :) Kriszta egyik barátnőjének a kislánya csak néhány héttel idősebb Rikinél. Játszottunk cuki gyerekekkel, este pedig a Margitszigeten sétálgattunk és megnéztük a zenélő szökőkutat. Mindig is hangulatos volt az a szökőkút, de mióta ilyen vagány lett, most láttam először esti fényben. A zenélés után esténként vízpermetre vetíteni is tud! Erről itt egy profi videó.

Vasárnap, azaz tegnap pedig egész nap a mogyoródi Aquarénában csúszdáztunk. Imádom azt a helyet! Nagyon sok és sokféle csúszda van, kanyargós és lassú, nyílegyenes és szupergyors is. Utóbbiak közt van az egyik kedvencem. Ennek a videónak a végén látszik, hogy a nap végére milyen jól kifejlesztettük a módszerünket, hogy minél jobban felgyorsuljunk rajta. Mint a puskagolyó! :D

Ma reggel visszakaptuk Rikit. Így, hogy dolgoznom nem kell, részese lehetek Kriszta+Riki hangos és mozgalmas mindennapjainak. :) Rikit ma élete első hajvágására vittük el, amit nagyon hősiesen viselt! Végre talán nem fogják kislánynak nézni.