Már csak 5 nap szabim maradt idénre. Abból kettőt ma és holnap használok el és hármat a "két ünnep között"-nek nevezett furcsa időszakban fogok, amikor az ember azt se tudja, milyen nap van. Idén konkrétan szerda, csütörtök és péntek lesz, de mire oda jutunk, el fogom felejteni, az azt megelőző négy munkaszüneti nap alatt. :) Várom már a hosszabb pihenést, de nagyon tudom értékelni ezt a mostani kis négynapos hétvégémet is, mert egyébként eszméletlenül feszített tempóban kell dolgoznom a munkahelyemen minden nap.

Dodó kórházban van hétfő óta. :( Szalmonellafertőzés, kiszáradt. Tegnap munka után meg ma délelőtt voltam nála.

Ez a cuki kép majdnem három hete készült. Dodó nálunk volt hétvégén és a szülinapja alkalmából elvittem őt és Jojót egy trambulinparkba, ahol vígan ugráltak két órát. Most meg úgy néz ki szerencsétlen, mint egy etióp. :(


Ma délelőtt pár óráig hatalmas pelyhekben hullt a hó, de persze itt a városban nem sok maradt belőle délutánra. Dodó kórházi szobájából a kilátás:

Jojó szerencsére ki tudta használni a mostanában csodaszámba menő havazást. Mikor hazajött a suliból, lelkesen mesélte, hogy az osztálytársaival hógolyóztak az egyik szünetben és nagyon jól érezte magát.

Sokkal többet szerettem volna írni ma, de nem megy, fáradt vagyok, ég a szemem, nem tudok ébren maradni. Este 10 múlt. Igyekszem pihenni is a következő napok alatt.