Úgy kerültünk most Barcelonába, hogy Krisztának van egy ismerőse, aki itt él és ki szokta adni a lakása egyik szobáját. Mivel ő most pont Magyarországon van fesztiválozni, kiadta nekünk az egész lakáskáját kevesebbért, mint az egy szobát szokta. Igaz, itt hagyta nekünk a macskáját, hogy etessük. De ez mondjuk nekem csak bónusz, mert imádom ezeket a dögöket. :D Így esett, hogy a Balaton helyett most itt vagyunk. Csütörtök estig leszünk itt. Azt tervezem, hogy addig minden nap írok ide a nap fénypontjáról.

A mai nap fénypontja: Hatalmas hullámok közt úsztam a Földközi-tengerben azokkal a békatalpakkal, amiket tavaly a Balatonban avattam fel.

Mai nap érdekessége még, hogy 23 km-t gyalogoltunk, megdöntve ezzel eddigi közös napi rekordunkat, amit még 5 éve Rómában állítottunk fel 21,8 km-rel. Igaz, a mai gyaloglásunk egy részét hajnali 3 és 4 óra között teljesítettük, és a többit később, három óra alvás után. Szóval úgy könnyű ennyit gyalogolni egy nap, hogy az ember időben, már hajnalban elkezdi. :D