Egész novemberben nem voltam szabin! Nem ehhez vagyok szokva. :D Ezen a héten nem dolgozok, ezt kivehettem szabinak, de ez a jelenlegi munkám nem olyan, hogy idén ennél többet kivehessek. Maradt még 9 napom idénre, azt átvihetem jövőre, és ki kell vennem március végéig. Mivel jövőre is rengeteg szabim várható (mindenkinek rengeteg szabija van ennél a cégnél), igyekezni fogok nem hagyni túl sokat év végére, amikor úgyse vehetek ki sokat. :)

Erre a hétre csupa kellemes és hasznos dolgot tervezek, pl. festeni, postára járni, megrendelt ajándékokat átvenni, itthon rendezkedni, stb. Videojátékot játszani éppen nincs mivel, mert befejeztem hétvégén a Ghost of Tsushimát. Edzeni is fogok kétszer - ezt mióta ismét zárva vannak az edzőtermek úgy oldom meg, hogy heti kétszer itthon TRX-ezek.

Továbbra is nagyon örülök, hogy ennyit ülhetek itthon és mindenre van időm. Krisztával elkezdtük nézni a Big Bang Theory-t HBO Go-n és már a tizedik évadnál tartunk. :D

Kicsit összevissza írok mindenről, de azt is meg kell említenem, hogy vettünk egy új tévét! :) Nem azért, mert a réginek bármi komoly baja van, csak jövőre szeretnék venni egy PlayStation 5-öt és a régi tévé nem tudná kihasználni a képességeit - már a PlayStation 4 Pro képességeit se tudja egészen kihasználni. Úgyhogy a régi tévére rákötjük az Xbox One S-t, és az újra egyelőre a PS4 Pro van kötve. A PS4 Pro-t be fogom cserélni PS5-re ha végre tényleg kapható lesz, mert bár elvben megjelent, egyelőre alig lehet belőle találni a világon. Kriszta is videojátékozik, mióta velem van, mostanában ő is a Ghost of Tsushimát tolja. :)

Ilyen a régi tévénk: LG 47LM660S Ez most abba a szobába fog kerülni az Xbox-szal együtt, ami jelenleg az iroda / edzőterem / tanterem / garázs - egy bicikli is van itt meg a rollerek, és Jojó bár jár suliba, mikor koradélután hazajön, utána itt tanul.

Ilyen az új tévénk: LG 65NANO863NA Kriszta régóta szeretett volna egy ilyen jókora tévét, nekem meg a PS5 miatt az volt a legfontosabb, hogy legyen HDMI 2.1 kimenete és persze 4K felbontása.